Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe transferin son gününde imza şov gerçekleştirdi. Sport Republic şirketinin kulüp hisselerinin yüzde 70'ini almasıyla yeni yapılanmaya giden sarı-kırmızılılar, transfer döneminin son gününde 5 futbolcuya imza attırdı. Göz-Göz, Beşiktaş'tan daha önce anlaştığı Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş'la imza şovuna başladı. Ardından Galatasaray'ın genç orta sahası Berkay Atay kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılılara bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Golcü arayışlarını transferin son gününe kadar sürdüren Göztepe, İsviçre'nin Luzern taktımında top koşturan 25 yaşındaki Avusturyalı forvet Marko Kvasina'yı renklerine dahil etti. 

        Son günün sürprizi ise eski Galatasaraylı sağ bek Tarık Çamdal oldu. Geçen sezonu Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da geçirerek bu sezona ise Tuzlaspor'da başlayan 31 yaşındaki Tarık, Göztepe ile 1 yıllık mukavele yaptı. Son günde 5 futbolcuyu transfer eden Göztepe'de ayrılık da yaşandı. Sarı-kırmızılıların 2 yıl önce Altınordu'dan transfer ettiği sağ bek Kerim Alıcı, Süper Lig'in yolunu tuttu. Kerim, Süper Lig'de mücadele eden Atakaş Hatayspor'la anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada Kerim'in Hatayspor'a bonservisiyle birlikte verildiği ifade edildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-09-09 10:25:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa