Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)İZMİR'in Kınık ilçesinde, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Hasat Festivali ve Kurtuluş Günleri'nin 10-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Hazırlıkları süren festival süresince çeşitli etkinliklerin yanı sıra her gün bir konser olacağı belirtildi. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, tüm İzmirlileri festivale davet etti.Kınık 6'ncı Hasat Festivali ve Kurtuluş Günleri için gün sayıyor. Hazırlıkları devam eden festival, 10 Eylül'de stant ve fotoğraf sergisi açılışıyla başlayacak. Açılış konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin ardından program akşam Cumhuriyet Meydanı'nda Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri ile devam edecek. Kınık kurtuluş günü olan 13 Eylül'de coşkunun har safhada olması beklenen festival kapsamında sırasıyla Kıraç, Ankaralı Ayşe, Ali Kınık, Zakkum da birer gün arayla konser verecek. Festivalin son günü olan 15 Eylül'de yine diğer günlerde olduğu gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Kapanış konserinde ise Muazzez Ersoy sahne alacak.

        Hasat Festivali ve Kurtuluş günleri etkinliklerine başta Kınıklılar olmak üzere Bakırçay bölgesinde yaşayan vatandaşların ve tüm İzmirlilerin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Sadık Doğruer, herkesi ücretsiz konserleri izlemeye davet etti. DHA-Genel Türkiye-İzmir / Merkez

        2022-09-08 10:32:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa