Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'deki ilk 3 haftada puan yüzü göremeyen son sıradaki Altay'da yönetim özellikle son olarak iç sahada 3-1'lik yenilgiyle sonuçlanan Ankara Keçiörengücü maçında oynanan futbola üzüldü. Transfer yasağının sürmesi ve sözleşme yenilenen tecrübeli isimlerin takıma geç katılması nedeniyle sezona sıkıntılarla başlayan siyah-beyazlılarda alınan sonuçlar ve kötü oyun eleştirileri beraberinde getirdi. Yönetim de taraftarların istifaya davet ettiği teknik direktör Sinan Kaloğlu ile bir görüşme yaptı.

        "Bu periyotta puan alamamak ön görmediğimiz bir durum değildi" diyen Başkan Yardımcısı Ahmet Avni Atayol, "Takımın form tutması için zamana ihtiyacı olduğunu biliyorduk ama oyun olarak biraz daha derli toplu bir takım bekliyorduk. Böyle bir oyun hayal kırıklığı oldu. Hocamızla konuştuk, beklentilerimizi ifade ettik. Hocamız gerekli adımları atacak diye düşünüyoruz. Takım daha iyi olacak diye ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

        ÜZÜMCÜ: ÖZLENEN ALTAY SAHADA OLACAK

        Altay Sportif Direktörü Tuna Üzümcü, ilk 3 haftada güçlü takımlarla karşılaştıklarını ve sabırlı olmaları gerektiğini vurguladı. Üzümcü, "Sahadaki oyuncuların çoğu kamp yaşamadı. Ligde hazır hale gelecekler. Onları sakatlamadan hazır hale getirmek istiyoruz. Bu çok sürmez. Takım olmak, hazır olmak kolay değil. Buradan alnımızın akıyla çıkarız. Özlenen Altay sahaya yansıyacaktır. Adanaspor'u deplasmanda iyi futbolla yenerek çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2022-08-31 12:43:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa