Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de yenilenen kadrosuyla zirve mücadelesi vermeye hazırlanan Göztepe'yi sezon heyecanı sardı. Pazar günü ilk hafta maçında Sakaryaspor'a konuk olacak sarı-kırmızılılar hafta başında Bolu'da kampa girerken, camia başarıya kilitlendi. Eski Başkan Mehmet Sepil'in kulüp hisselerinin yüzde 70'ini Sports Republic şirketine devretmesiyle yeni bir yapılanmaya giren Göz-Göz, teknik ekip ve oyuncu kadrosunu büyük oranda değiştirdi. Turgay Altay'ın teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Göztepe birçok oyuncusuyla yollarını ayırırken, şu ana kadar 13 takviye gerçekleştirdi. 

        Yaz döneminde Berkin, Ekrem, Hüsamettin, Uğur, Berkay, Emir, Yunus Emre, Emre Çolak, Yasin, Ali Akman, Mammah, Polmer ve Atanga'ya imza attıran Göztepe, sol bek İsmail Köybaşı ve stoper Lukas Erhan Gottwalt'la da prensipte anlaşma sağladı. Kardeş kulüp Sakaryaspor'la sezonu açacak Göztepe'de taraftarların da ilk deplasmana akın edeceği vurgulandı. İki takımın futbolseverleri de maç öncesi adeta dostluk rüzgarları estirdi. Sakaryasporlu taraftarlar yayınladıkları mesajlarda, "Sakarya size deplasman değil, evinizde bekleniyorsunuz" ifadelerini kullandı.

        Göztepe'ye gönül verenler de "Kardeşlerimizin yanına gidiyoruz" cümlesine yer verdi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-08-12 11:22:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa