Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1´inci Lig´de sezonun ilk haftasında pazar günü deplasmanda Sakaryaspor´la karşı karşıya gelecek Göztepe transferde atağa kalktı. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar iki oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Göztepe´nin Trabzonspor´dan sol bek İsmail Köybaşı ve Almanya´nın FSV Frankfurt takımından stoper Lukas Erhan Gottwalt´la resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

        Son şampiyon Trabzonspor´da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen İsmail´in Göztepe´nin teklifini kabul ettiği ve hafta sonuna kadar İzmir´e gelip resmen sarı-kırmızılı takıma dahil olacağı bildirildi. Bir süredir denenen Erhan´ın da teknik direktör Turgay Altay tarafından beğenildiği açıklandı. Almanya´ya eşyalarını toplamak için giden 24 yaşındaki Erhan´ın gelir gelmez resmi mukaveleyi imzalayacağı açıklandı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-08-11 12:55:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa