Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyfi GÜL/ FOÇA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Foça ilçesinde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Efe Koçak (17), vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Koçak'ın duran kalbi, kaldırıldığı hastanede yeniden çalıştırıldı. Koçak'ın yoğum bakımdaki tedavisi devam ediyor. 

        Olay, saat 15.00 sıralarında Yenifoça Mahallesi Burunucu mevkisinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte günübirlik tatil için ilçeye gelen Efe Koçak, denize girdikten bir süre sonra hareketsiz kaldı. Koçak'ın, çevredekilerin durumu fark etmesiyle sudan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Koçak'ın kalbinin durduğu belirlendi. Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve doktorların müdahalesi ile kalbi yeniden çalıştırılan Efe Koçak, buradan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Koçak'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Foça Seyfi GÜL

        2022-08-07 19:02:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa