Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüp transfer çalışmalarına da devam eden Göztepe'de orta saha oyuncusu Beykan Şimşek yeni bir sayfa açtı. Göztepe'ye 2020-2021 sezonunun devre arasında Ankaraspor'dan gelen 27 yaşındaki futbolcu, bir türlü sarı-kırmızılılarda beklediği performansa ulaşamadı. Göztepe'de ilk senesinde sadece 6 maça çıkan deneyimli futbolcu, geçen sezon da aynı sayıda müsabakaya çıktı.

        Bir türlü teknik ekibin planlarında yer alamayan Beykan 2021-2022'nin devre arasında Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Bandırmaspor'a kiralandı. Bordo-beyazlı ekipte toparlanan Beykan Şimşek, 14 karşılaşmada oynadı. Bandırmaspor'la Play-Off finalinde de boy gösteren oyuncu, sezon bitiminde Göztepe'ye döndü. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun bu sezon İzmir ekibinde kalacağı ifade edildi.

         DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-07-29 11:56:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa