Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)İZMİR'de, belediye otobüsünde görevli kadın şoföre sözlü ve fiziki saldırıda bulunan G.Y., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        Olay, dün saat 07.53'te, Konak ilçesi Alsancak Gar'ı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Konak-Halkapınar Metro 2 hattında hizmet veren 253 hat numaralı belediye otobüsünün kadın şoförü B.A., Alsancak Garı önündeki duraktan yolcu alıp hareket etti ve bir süre sonra trafik ışıklarında durdu. Bu sırada bir grup yolcu otobüse binmek istedi. Ancak B.A., yolcu ve trafik güvenliğini korumak amacıyla durak haricinde yolcu alınmasının yasak olması nedeniyle kapıyı açmadı. Otobüsteki yolculardan G.Y., B.A.'dan kapıyı açmasını istedi ancak olumsuz cevap aldı. B.A., ışığın yanmasıyla hareket etti. Bu sırada G.Y.'nin kendisine hakaret etmesi üzerine şoför B.A., yolun sağında durup ESHOT Şoför Destek Hattı'ndan yardım istedi.

        Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin gelmesi beklenirken G.Y. şoför koruma kapasını kırıp, B.A.'ya yumruk attı. Arbede yaşandı, diğer yolcular araya girdi. Bu sırada gelen polis, saldırgan yolcu G.Y.'yi 'kasten yaralama' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından gözaltına aldı. Şoför B.A., hastaneden darp raporu alıp, kendisine saldıran yolcudan şikayetçi oldu. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.Y. tutuklandı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Konak İZMİR, (DHA)

        2022-07-26 16:31:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa