Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alacağı yeni sezon öncesi Bolu'da kampa giren Karşıyaka'da teknik direktör Erman Güraçar, gruplarında favori takım olmadığını söyledi. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayıp kadrosunu erken oluşturan Karşıyaka, geçen sezon Play-Off oynayan İçel İdmanyurdu, Belediye Kütahyaspor ve 52 Orduspor, transfer yasağıyla 2'nci Lig'den düşen Eskişehirspor, yine küme düşen 1922 Konyaspor, geçen sezon da grupta eşleştiği Belediye Derincespor, Ağrı 1970 Spor, Edirnespor ve Karbel Karaköprü Bld gibi takımlarla mücadele etmeye hazırlanırken Güraçar, kağıt üzerinde favorinin bulunmadığını söyledi.

        Grupta İçel, Kütahya gibi takımların iddialı transferler yaptıklarını belirten Erman Güraçar, "Rakiplerin çoğunun geçen sezonki kadrolarıyla yeni sezon kadroları farklılık gösterecek. Kan kaybeden takımlar da kariyerli futbolcu transferi yapan rakipler de var. Geçmişte yıldız olan ancak son yıllarda sakatlıklarla kariyerleri düşüşe geçen futbolcuları transfer eden takımlar var. Biz kadromuzu koruyup, listemizdeki bize uygun, istikrarlı, direkt katkı sağlayacak transferleri yaptık. Şu an başka transfer arayışımız yok. Artık yalnız belki hazırlık döneminde ihtiyaca göre takviye yaparız. Bizim hedefimiz belli. Rakiplerimiz de iddialı ama kağıdın üstüyle saha üstü birbirini tutmaz. Lig uzun bir maraton ve doğruları yapan takım ipi önde göğüsleyecek" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-07-23 12:27:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa