Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Göztepe, daha önce anlaşma sağladığı eski futbolcusu Yasin Öztekin'i 1 yıllığına resmen kadrosuna dahil ederken, tecrübeli oyuncuya kaptanlık pazubandı verildi. Göztepe'ye 2018-2019 sezonunda gelip 1.5 sezon top koşturan 35 yaşındaki futbolcu ilk kez Gürsel Aksel Stadı'nın çimlerine çıkarak poz verdi. Göztepe'de oynadığı dönem Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda top koşturan Yasin'in Gürsel Aksel Stadı'na hayran kaldığı bildirildi.

        Yıllarca Galatasaray'da da oynayan Yasin Öztekin, Göztepe'deki ilk senesinde 26 maçta sarı-kırmızılı formayı terletti. Deneyimli kanat oyuncusu Süper Lig'de Göz-Göz formasıyla 1937 dakika süre alıp 8 gol attı ve 2 de asist yaptı. Yasin, 2019-2020 sezonuna da Göztepe ile başladı. O sezonun ilk yarısında 8 defa sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren Yasin, gol atamadı ve ara dönemde Sivasspor'a imza attı. Yasin, geçen sezonu ise Samsunspor'da geçirdi. Karadeniz ekibinde 1'inci Lig'de 30 maça çıkan Yasin Öztekin 12 gol attı, 7 kez de gol pası verdi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-07-23 10:54:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa