Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bucaspor 1928, daha önce anlaşma sağladığı stoper Lokman Gör'ü resmen kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Başkanımız Cihan Aktaş´ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde 1990 doğumlu defans oyuncusu Lokman Gör ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kadromuza katılan oyuncumuza Bucaspor ailesine hoşgeldin diyor, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı. 

        Geçen sezon Spor Toto 1'inci Lig'de Bandırmaspor forması giyerek Play-Off finali oynayan, kariyerinde Play-Off'larda 4 şampiyonluk kazanıp, 2 final tecrübesi yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, Bandırma'da 34 resmi maça çıkıp 2 gol attı. Lokman, kariyerinde Pendikspor, Antalyaspor, Samsunspor, Ankaraspor, Göztepe, Şanlıurfaspor, BŞB Erzurumspor, Alanyaspor ve Altay'da da top koşturdu. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-07-21 11:01:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa