Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Aliağa ilçesinde, RTG vincinin (konteyner kaldıran vinç) tekerleğinin altına kalan, mekanik bakım teknisyeni Hilkan Arcan (48), doğum gününden 3 gün önce hayatını kaybetti.

        Olay, saat 08.00 sıralarında, Aliağa'daki entegre liman işletmesinde meydana geldi. Mekanik bakım teknisyeni, evli ve 1 erkek çocuk babası Hilkan Arcan, RTG vincinin tekerleğinin altında kaldı. İhbarla adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, Arcan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Arcan'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Arcan'ın 25 Haziran'da doğum gününün olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Öte yandan entegre liman işletmesinden yapılan yazılı açıklamada, "Bir iş kazası yaşanmıştır. Söz konusu kazada mekanik teknisyeni olarak görev yapan bir çalışma arkadaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaşanan bu elim olay ve acı kaybımız nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Kazayla ilgili soruşturma titizlikle devam etmektedir" denildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Kadir ÖZEN

        2022-06-22 17:37:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa