Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Limanı’nda ihracat için bekletilen rüzgar türbininin kanadına yasadışı yollarla yurt dışına kaçmak amacıyla saklanan yabancı uyruklu 4 kişi yakalandı.

        İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesi ekipleri, İzmir Limanı’nda gümrüklü saha içerisinde şüpheli kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Gümrük sahasında arama yapan ekipler, yüklerin kontrolü sırasında bir rüzgar türbinin kanadının içerisinde 4 kişinin bulunduğunu tespit etti.

        Yabancı uyruklu olduğu belirlenen 4 kişinin gece saatlerinde liman sahasına girdikleri ve türbin kanadının içine saklanarak gemiyle birlikte yurt dışına çıkmaya çalıştıkları öğrenildi. Ellerinde çantaları da bulunan şahısların polis merkezinden işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa