Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in Gaziemir ilçesinde iddiaya göre cinnet getiren polis memuru, iki çocuğunu tabancasıyla öldürdükten sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi.

        Edinilen bilgiye göre olay, Gaziemir ilçesi 9 Eylül Mahallesi Havacılar Caddesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru M.A., iddiaya göre cinnet getirerek çocukları S.A. ve D.S.A.’ya beylik tabancasıyla ateş etti. Ardından aynı tabancayla kendisini vuran M.A., kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede polis memuru M.A. ile çocuklarının hayatlarını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çevrede çalışma yürüttü. Cenazeler, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Öte yandan olayla ilgili İzmir Valiliği de bir açıklama yayımladı. Açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru M.A., 17.06.2022 tarihinde Gaziemir ilçesindeki evinde cinnet geçirerek çocukları S.A. ve D.S.A.'yı beylik silahıyla ateş ederek öldürmüş ve aynı silahla intihar ederek yaşamına son vermiştir. Soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa