Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, son oynanan Lüksemburg maçına göre ilk 11'de 5 değişiklik yaptı. Lüksemburg deplasmanında görev yapan kaleci Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Doğukan Sinik, Dorukhan Toköz ve Orkun Kökçü'nün yerine Altay Bayındır, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Salih Özcan ve Serdar Dursun şans buldu. Milli fil bekçisi Altay Bayındır, Uluslar C Ligi maçlarında ilk kez forma giydi.

        Göztepe´nin maçlarını oynadığı Gürsel Aksel Stadı, A Milli Futbol Takımı'nın Türkiye'de maça çıktığı 32´nci stat oldu. Litvanya maçına kadar 18 il ve 31 statta 264 karşılaşma oynayan A Milli Futbol takımı İzmir'deki son maçını Atatürk Stadı'nda 11 Şubat 2009'da Fildişi Sahili ile yapmıştı.

        UEFA Uluslar C Ligi'nde geçen maçta Faroe Adaları'na konuk olan Litvanya, olumsuz hava koşulları nedeniyle Türkiye seyahatini zor da olsa gerçekleştirdi. Litvanya Milli Takımı'nı taşıyan uçak bugün 16.15'te Adnan Menderes Havalimanı´na indi.

        İzmirli futbolseverler Gürsel Aksel Stadı´nda ay-yıldızlı ekibimizi yalnız bırakmadı. Milli maça hasret kalan İzmirliler stadı doldurdu. Yaklaşık 20 bin taraftar tribündeki yerlerini alarak Türkiye´ye büyük destek verdi. Tribünler dağıtılan Türk bayraklarıyla da görsel şov düzedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-06-14 21:48:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa