Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazı İşleri Müdürlerine

        Daha önce servis ettiğimiz haberde Ahmet Arslan'a ait olduğu belirtilen fotoğraf, kaynağından iptal edilmiştir. Kullanılmamasını rica ediyoruz. YENİDEN

        --------------Azat YILDIZ/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Bayraklı ilçesinde kahvehanede silahlı saldırıya uğrayan Ahmet Arslan (35) hayatını kaybetti.

        Olay, dün saat 20.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7020 Sokak'taki bir kahvehanede meydana geldi. Kahvehanenin bahçesinde arkadaşlarıyla okey oynayan Ahmet Aslan'ın yanına yaklaşan kişi, tabancayla ateş edip kaçtı. Vücuduna 3 mermi isabet eden Aslan, çağırılan sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Aslan, kurtarılamadı. Aslan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Azat YILDIZ

        2022-06-11 12:37:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa