Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama Belediyespor’un Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, kulübün kanun gereği anonim şirkete dönüştürülmesi için Bergamalı iş insanlarına çağrı yaptı. Başkan Koştu, "Bizler de sizlerle birlikte bu sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi, sağlıklı temellerin oluşması için elimizden geleni yapalım" dedi.

        TFF 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Resmi Gazete'de yayımlanan ve kanun gereği profesyonel futbol kulüplerinin, anonim şirkete dönüşmesi sürecinin sıkı takipçisi olacaklarının altını çizdi. Bergamaspor'un Bergama'da kalması, faaliyetlerini Bergama'da yürütmesi, isminin korunması ve forma renklerinin değiştirilmemesinin takipçisi olacaklarını ve bu maddelerin tartışmaya açık olmayacağını söyleyen Koştu, bu sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

        Şirketleşme çağrısı

        Başkan Hakan Koştu, konuşmasında Bergamalı iş insanlarına çağrı yaparak, "Gelin kanun gereği tüm Türkiye'deki futbol kulüplerinde olduğu gibi ilçemizde de Anonim Şirkete dönüşecek olan Bergamasporumuzun şirketini sizler kurun. Bizlerde, sizlerle birlikte bu sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi, sağlıklı temellerin oluşması için elimizden geleni yapalım" dedi.

        Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na teşekkür

        Başkan Koştu konuşmasında, Bergama'ya yapılan ve yapılacak olan yeni 14 Eylül Stadyumu başta olmak üzere, halı sahalar, gençlik merkezi ve spor tesisleri için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti. Koştu, "Şu anki Kulüp Başkanımız Bilir Altay'a, yönetim kurulu üyelerimize, Bergamasporumuza kuruluşundan bugüne kadar emek veren başkanlara, belediye başkanlarına, yönetim kurulları ve üyelerimize, taraftarımız ve Çılgınlar Taraftar Grubu'na sonsuz teşekkür ederim. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

        Şirketleşme sürecini yönetecek olan yönetim kurulu belli oldu

        Başkan Hakan Koştu'nun konuşması ardından genel kurulun maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Bergamaspor'un Anonim Şirkete dönüşmesi sürecini de yürütecek olan yönetim oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

        Başkan: Cemil Ferah

        Yönetim Kurulu Üyeleri: Muhammed Şahin, Fatih Özay, Şenol Çakı, Alperen Şen, İlyas Toprak, Mustafa Diz, Muhammed Ashour, İbrahim Koç.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa