Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan beceri ve hobi kurslarına sezon boyunca katılan kadınlar, ürettikleri el emeği ürünleri görücüye çıkardı. Bayraklı sahilinde açılan sergi, vatandaşların da ilgisini çekti.

        Bayraklı’nın üreten kadınları, yıl boyunca kurslarda ürettikleri takıtasarım ve ev aksesuarlarını dönem sonu sergisinde beğeniye sundu. Bayraklı sahilinde açılan ve iki gün sürecek sergi, dans gösterisi ile başladı. 27 branşta, bin 152 kadının katılımıyla açılan kurslarda üretilen el emeği ürünler vatandaşlarla buluşturuldu, açılış kurdelesi birlikte kesildi. Açılışa; Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve Saadet Partisi İlçe Başkanı İzzet Kırlı da katıldı.

        Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kadınların, gençlerin ve çocukların üretim süreçlerine daha çok katıldığı, sosyal yaşamda daha çok yer aldığı bir Bayraklı’yı birlikte kuruyoruz. O nedenle İzmir’in kalbi Bayraklı diyoruz. Kurslarımızı her dönem geliştirerek açacağız ve el emeğini baş tacı edeceğiz” dedi.

        Bayraklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özlem İnan da, “Amacımız; Bayraklı’da her ailemize ulaşarak ev ekonomilerine katkı sunmak. Özellikle dezavantajlı bölgelerdeki vatandaşlarımızın bu sürece dahil olmalarını sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa