Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz günlerde Buca sokaklarında ziyaretlerde bulunarak ihtiyaçları tespit eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, en çok talep gelen konulardan asfaltlama, parke taşı ve yol düzenlemeleri konusundaki çalışmalara ivme kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel olarak oluşturulan ekip, sokaklardaki tüm ihtiyaçları gidermek için yoğun bir çalışma başlattı.

        Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın, gerçekleştirdiği ziyaretler sonucu sokakların fiziki durumlarına ilişkin esnaf ve vatandaşlardan alınan talepler doğrultusunda çalışma başlatıldı. Halen hazırdaki asfalt yama, kilitparke taşı uygulamaları ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını Buca’nın her mahallesi için gündemine alan ekipler, çalışma takvimi oluşturarak hızla işe koyuldu.

        Buca’nın ihtiyacını en hızlı biçimde karşılamak için kurulacak olan Asfalt Plent Tesisi son aşamaya gelirken, mevcut sistemdeki çalışmalara da hız kazandırıldı. Çalışma takvimini senkronize biçimde uygulamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma programı oluşturan Başkan Kılıç’ın talimatıyla, sonbahara kadar merkez ve çevre mahallelerdeki yol düzenlemelerinin tamamlanması hedefleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa