Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenilen 2 şüphelinin adresine polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu madde, hassas terazi ve para ele geçirilirken, zehir tacirlerinin evinde borç olarak verdikleri malların notunu tuttukları bir defter de ele geçirildi.

        Ödemiş Narkotik Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen U.D. ve yabancı uyruklu kadın N.C.P.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından, belirlenen adrese şüphelileri yakalamak için operasyon düzenlendi. Operasyonda, 2 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

        Borç verdikleri uyuşturucuların notunu tutmuşlar

        Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla evde arama yapan polis ekipleri tarafından, 90 gram metamfetamin maddesi, bir miktar esrar, 2 adet hassas terazi, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 630 TL ve ticarette değerlendirilen bir not defteri ele geçirildi. Yapılan incelemede not defterinde borç olarak verilen uyuşturucu maddelerin çetelesinin tutulduğu ve not alındığı ortaya çıktı.

        Tutuklandılar

        Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa