Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'e düşen Altay'da geçen sezon Süper Lig'deki performansıyla dikkat çeken genç futbolcu Kazımcan Karataş, 20 yaş altı oyuncular arasında tüm dünyada en fazla süre alan 100 oyuncu arasına adını yazdırdı. Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yapılan araştırmada, "2022 yılında en çok oyun deneyimi kazanan 20 yaş altı futbolcuların ilk 100 ismi" açıklanırken, Kazımcan bu listede Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan ve Rennes forması giyen kaleci Doğan Alemdar'la birlikte yer alan üç Türk oyuncudan biri oldu.

        Son olarak Ümit Milli Takım'a katılan Kazımcan için Belçika ekibi Westerlo ve İttifak Holding Konyaspor, geçen hafta Altay'a resmi teklifte bulunmuş, ancak önerilen rakamların düşük olması nedeniyle teklifler kabul edilmemişti. Altay Başkanı Ayhan Dündar, Kazımcan'ı değerini bulmadan satmayı düşünmediklerini belirterek, "Milli takımda göstereceği performans da kariyeri açısından belirleyici olacak. Genç kardeşimizin önünü tıkama düşüncesinde değiliz ama satmış olmak için satmayız. Değerini bulması halinde kendisini geliştirebileceği bir kulüple anlaşabiliriz" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2022-06-01 12:23:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa