Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANNENİN GÖZYAŞLARI

        İzmir'in Bergama ilçesinde, bağış kumbarası çalınan SMA Tip 1 (Spinal Musküler Atrofi) hastası Kaan Efe'nin (1) annesi Mehtap Şanal, gözyaşlarıyla "Oğlum Kaan Efe küçücük bedeniyle SMA hastalığıyla mücadele veriyor. Gözlerimin önünde her geçen gün eriyor. Biz annebaba olarak her gün onun gözlerimizin önünde erimesine yıkılıyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor ve oğlum için hazırlanan bir bağış kutusunun çalındığı haberini duyuyoruz. Bizim için 1 lira, 5 lira o kadar önemliyken kumbaranın çalındığını duyuyoruz" diye konuştu. 

        Güvenlik kamerası görüntülerinden, kumbaranın hırsızlar tarafından çalındığını fark ettiğini anlatan dükkan sahibi Orçun Karaca ise "Hırsızlığı öğlen civarında kamera kayıtlarından fark ettim. Belli bir miktar kaybımız var ama bizi asıl üzen SMA hastası Kaan Efe'ye destek amaçlı konulan kumbarasını çalmaları oldu. Bizim için giden para değil, bir çocuğun hayatının kurtulması için başlatılan kampanya parasının çalınması bizi üzdü. Bu zalimlik çok zorumuza gitti. Polise haber verdik, gerekli inceleme başlatıldı" dedi. 

        Öte yandan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)Oben ULU/ BERGAMA (İzmir), (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir / Bergama Oben ULU

        2022-05-24 14:28:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa