Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) tarafından hazırlanan ‘Seçmece Bunlar’ isimli oyun, Aliağalı tiyatrosever çocuklar ile buluşuyor.

        Senaryosunu çocuk tiyatrosunda eğitim gören kursiyerlerin kaleme aldığı komedi türündeki ‘Seçmece Bunlar’ oyunu, 26 Mayıs Perşembe günü Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezinde sahnelenecek. 1218 yaş grubuna hitap eden ücretsiz oyun saat 20.30’da başlayacak. Yönetmenliğini Aliağa Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Evrim Yaşar’ın yaptığı oyunda Nehir Naz Tüfekçi, Ece Özdemir, Pusat Niyazi Arslan, Çağan Karatekin, Yağmur Elbir, Doğuhan Sarıyıldız, Nisa Aydın, Mahmut Sammour, Öykü Yönal, Ada Aydoğdu, Berrak Zehra Keskin, Emir Ürün, Ahmet Efe Yaşar, Nesibe Gül Lök ve Ecrin Kedik rol alacak.

        Yaşamın doğal akışından kesitler sunan oyun, çeşitli skeçlerden oluşuyor. Çocukların gözünden anlatılan olaylar ile insan duygularının ne kadar önemli olduğu ve insanların sevdiklerine zaman ayırarak küçük şeylerle de mutlu olabilecekleri, seyirciye hatırlatılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa