Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhsan DÖRTKARDEŞ/ İZMİR, (DHA)İZMİR'de Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 1 yaşındaki Kaan Efe Şanal'ın sağlığına kavuşabilmesi için çabalar sürerken, iş yerine bırakılan yardım kutusu, doğum günü gecesi çalındı. Baba Barış Şanal, "Oğlum için 1 TL'nin bile büyük önemi bulunurken bu hırsızlık bizi çok üzdü" dedi.

        Bergama ilçesinde yaşayan SMA hastası Kaan Efe Şanal için 22 Mayıs'ta evlerinin önünde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kaan Efe, partiye evinin penceresinden katıldı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve eşi Yıldız Koştu'nun da geldiği partiye katılanlar, üzerinde Kaan Efe'nin fotoğrafı bulunan 'Birlikte Kazanacağınız. SMA değil Kaan Efe kazanacak' yazılı dövizler açtı.

        AYNI GECE YARDIM KUTUSU ÇALINDI

        Türkiye genelinde Kaan Efe'yi yaşatabilmek için sürdürülen kampanyaya destek artarken, Bergama Çarşısı'ndaki ekler satılan iş yerine de destek amaçlı yardım kutusu kondu. Doğum günü partisinin yapıldığı gece, iş yerine girip yardım kutusunu çaldığı belirlenen 2 kişi kaçtı. Polis güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Oğlunun sağlığına kavuşması için çaba harcadıklarını anlatan Barış Şanal, aldıkları habere çok üzüldüklerini belirterek, şaşkın olduklarını söyledi. Şanal, Kaan Efe için 1 TL desteğin bile çok önemli olduğu dönemde yaşanan hırsızlığa tepki gösterip şöyle dedi:

        "Oğlum için gecemiz, gündüzümüz birbirine karıştı. Bir baba olarak oğlumun sağlığıyla mı, gönüllülerimizin organizasyonu, tedaviye ulaşmak için yapılması gerekenlerle mi uğraşayım derken böyle bir hırsızlık olduğunu duyduk. Bizim için ufak meblağların bile büyük önemi var. Bu hırsızlık bizi çok üzdü." (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bergama İhsan DÖRTKARDEŞ

        2022-05-24 11:04:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa