Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bu sezon yıllar sonra yasağı kaldırıp yaptığı 20 yeni transfere rağmen aylarca amatör kümeye düşme korkusu yaşayan Karşıyaka, teknik direktörlük görevini Erman Güraçar devraldıktan sonra ligi alkışlanacak bir çıkışla tamamladı. Ligi 11 maçlık yenilmezlik serisiyle 49 puanla 8'inci sırada bitiren Karşıyaka, özellikle son 3 haftada şampiyonluk ve Play-Off yarışının kaderini belirledi.

        Son 3 maçta Fethiyespor'u iç sahada 4-1 yenerek rakibinin şampiyonluk hayallerine son veren İzmir temsilcisi, Play-Off yarışındaki Belediye Derincespor'la 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kaldıktan sonra dün son maçta gol yağdırdığı Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un Play-Off umudunu da bitirdi. Rakibini deplasmanda 7-4 gibi eşine az rastlanır skorla mağlup edip yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Karşıyaka, Erman Güraçar yönetiminde çıktığı 15 maçta yalnız uzatmada tek mağlubiyet alırken, yeni sezon öncesi şimdiden olumlu sinyaller verdi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-05-08 12:01:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa