Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepe Teknik Sorumlusu Serdar Sabuncu, 71 mağlup oldukları Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada “Bizim için çok üzücü ve acı bir skorla karşı karşıya kaldık” dedi.

        Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta maçında Göztepe, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a 71 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Sorumlusu Serdar Sabuncu, açıklamalarda bulundu.

        Serdar Sabuncu, “Gerçekten bizim için çok üzücü ve acı bir skorla karşı karşıya kaldık. Kırılgan yapımız, oyunun başında yediğimiz art arda goller ve küme düşmenin yaşattığı konsantrasyon eksikliği skorun bir anda aleyhimize dönmesine sebep oldu. Oyunun gidişatında reaksiyon gösterme konusunda eksik kaldık. İkinci yarıda merkez orta sahaya yaptığımız hamleler karşılık bulmadı. Rakibimiz girdiği pozisyonların tamamını gole çevirdi. Çok üzgünüz. Umarım bundan sonra skor ve mücadele olarak zayıflığı camiamıza yaşatmayız“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa