Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)ING Basketbol Süper Ligi'nde sezon boyunca düşme hattında kalıp son 7 maçta 5 galibiyetle kurtuluş ateşini yakan Aliağa Petkimspor, maç yapmadan geçireceği haftada rakiplerinden Semt77 Yalovaspor'un pazar günü alacağı sonucu bekliyor. En yakın rakipleri Yalovaspor ve Yukatel Merkezefendi Belediye Basket'i üst üste yenen Petkim, Semt77 Yalova pazar günü 29'uncu hafta mücadelesinde FIBA Europe Cup'ın şampiyonu Bahçeşehir Koleji'ne yenilirse bitime 1 maç kala kurtuluşunu ilan edecek.

        Merkezefendi'yle birlikte son hafta öncesi 8 galibiyeti bulunan Aliağa ekibi, 7 galibiyeti olup 2 maçı kalan Yalovaspor'dan ikili averajda üstün durumda. Petkim, sezon sonundaki olası puan eşitliği durumunda da üçlü averajla ligde kalacak. Petkimspor, Yalovaspor pazar günü Bahçeşehir'i yenerse de son hafta kazandığı taktirde rakiplerinin alacağı sonuç ne olursa olsun kurtuluşunu ilan edecek.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-04-29 12:06:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa