Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’de, Ramazan Bayramında toplu ulaşımın ücretsiz olacağı bildirildi.

        İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı ESHOT, İZULAŞ, Metro, Tramvay ve İZDENİZ ile TCDDBüyükşehir ortaklığıyla işletilen İZBAN, Ramazan Bayramında ücretsiz hizmet verecek.

        ESHOT otobüs seferleri, bayram süresince pazar günü çalışma programına göre yapılacak. Orman köyü hatlarının da çalışacağı ifade edilirken, ESHOT Genel Müdürlüğü, Arife Günü ile bayramın ilk iki günü mezarlıklara özel seferler de yapacak. Önceki bayramlarda 12 olan mezarlık hatlarına, üç yeni hat daha eklendi. Programa ilişkin ayrıntılı bilgilere, www.eshot.gov.tr internet adresinden ulaşılabileceği aktarıldı.

        İzmir Metrosu, Arife ve bayram günleri, 06.0012.00 ile 20.0000.20 saatleri arasında 7,5 dakikada bir, 12.0020.00 saatleri arasında 6 dakikada bir sefer yapacak. Konak Tramvayında gün boyunca seferler 7,5 dakikada bir, Karşıyaka Tramvayında ise 10 dakikada bir olacak.

        İZDENİZ’de Arife ve bayram günlerinde hafta sonu sefer tarifesi uygulanacak. Öte yandan İZDENİZ, 1 Mayıs Pazar gününden itibaren yaz dönemi sefer tarifesine geçecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa