Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta transfer yasağını 5 yıl sonra kaldırıp kadrosuna 12 takviye yapan Karşıyaka'da son yılların değişilmez futbolcuları yedek kulübesini mesken tuttu. Takımın ikinci kaptanı olan kadronun en tecrübeli isimlerinden stoper Cenk Özbey, Kaf-Kaf'ta 5 sezondur ilk 11'in vazgeçilmezi olduktan sonra bu yıl yedeğe çekildi.

        30 yaşındaki futbolcu bu sezon oynanan ilk 2 maçta hiç süre alamadı. Son 3 yıldır 3'üncü Lig'de kaleyi koruyan Erdoğan, ilk hafta Erokspor deplasmanında yeni transfer Yusuf'un gerisinde yedek kaldıktan sonra geçen hafta kadroya giremedi. Son yıllarda yine ilk 11'in değişilmezlerinden Fatih, ilk 2 hafta 18'in dışında kaldı. Özgür de 2 maçta hiç süre alamadı.

        MUSTAFA ÇALIŞKAN VE HARUN GÖZDE

        Karşıyaka'da geçen sezon Bergama Belediyespor'a kiralık verilen Mustafa Çalışkan ve yedek kulübesini mesken tutan Harun, bu yıl ilk 2 haftada ilk 11'de sahaya çıktı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa, performansıyla teknik direktör Cüneyt Biçer'in güvenini kazandı. 25 yaşındaki Harun, yıllardır hasret kaldığı ilk 11'e bu sezon kavuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2021-09-14 12:45:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa