Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - İzmir'de UNESCO Dünya Mirası listesindeki Bergama ve Selçuk ilçeleri için farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu bir kez daha yapılan fidan bağışıyla alkış topladı. Bergama Kızılavlu ve Selçuk Efes'ten eş zamanlı olarak başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan tura katılan 300 sporcu, 1500 fidan bağışladı.

        2016'da başlayan ve bugüne kadar 5 farklı rotada, 4 farklı dünya mirası arasında 1445 kişinin toplam 1225 kilometre pedal bastığı UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu'nda son 5 yılda 5 bin 200'e yakın fidan bağışı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sporculara bir süre eşlik ederek pedal çevirdi ve organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verdi.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2021-09-12 11:36:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa