Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), adım adım kademeli normalleşmeye geçilmesiyle beraber yaza merhaba etkinliği düzenledi.

        Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), yaza merhaba etkinliğine ev sahipliğine yaptı. Gerçekleşen etkinliğe, Positive Live Project canlı performansı ile eşlik etti. 100’e yakın EGİAD üyesinin katıldığı etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, şehrin yorucu temposundan uzaklaşmak isteyen genç iş dünyası ile pandemi önlemlerini de alarak bir araya geldiklerini ifade etti. Yelkenbiçer, "EGİAD’ın en büyük zenginliği bir arada üretebilmek. Bunun da tek yolu sosyal birliktelik. Bu açıdan bugün bizim için, 2 yıl sonra çok önemli bir gün. Uzun süredir birbirimizden uzak, sosyalleşmeden zorlu bir süreç geçirdik. Şimdi pandemi kurallarına uyarak ilk sosyal etkinliğimizi yüz yüze gerçekleştirmiş olduk. Umarım aşılama ile beraber normal hayata hızlıca dönüş yapabiliriz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa