Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig'de koronavirüs pandemisi nedeniyle kısa periyotta oynanan 2020-2021 sezonunda Ege ekipleri Aliağa Futbol Kulübü ve Kuşadasıspor, 3'üncü Lig'e çıkacak takımın belirleneceği finalde rakip oldu. Grup maçları ve çeyrek finali geçen iki ekipten iddialı bir kadro kuran Aliağa FK, Manisa Mümin Özkasap Stadı'ndaki yarı finalde Ayvalıkgücü Belediyespor'u normal süresi ve uzatmaları golsüz sona eren mücadelede seri penaltılarla 3-1 yenerek eledi. Sarı-siyahlılarda Semih Baştan, Yusuf Kılıç ve Ersin Aslantoğ penaltıları gole çeviren isimler oldu. 

        Kuşadasıspor da Çanakkale 18 Mart Stadı'ndaki yarı finalde Eskişehir ekibi Anadolu Üniversitesi Gençlikspor'u 1-0 yenerek adını finale yazdırdı. Yıllar sonra profesyonel lig kapısına dayanan, Aydın'da Nazilli Belediyespor'un ardından profesyonel ligde mücadele eden ikinci ekip olmak isteyen siyah-beyazlıların golünü penaltıdan Murat Aslan attı. Finalin sevincini yaşayan Aliağa FK ve Kuşadasıspor, 11 Temmuz Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu´nun belirleyeceği tarafsız sahada karşılaşacak. Finalin galibi adını 3'üncü Lig'e yazdıracak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-07-08 12:46:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa