Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, zemin katında ağız ve diş sağlığı merkezinin bulunduğu binanın çatısında çıkan yangın, yandaki binanın çatısına da sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerince söndürülürken, 2 binanın çatısı da hasar gördü. 

        Karşıyaka'ya bağlı Goncalar Mahallesi 6029 Sokak'ta bulunan, zemin katında ağız ve diş sağlığı merkezi olan 6 katlı binanın çatısında, saat 14.30 sıralarında yangın başladı. Çatıda tadilat yapan ve yemek molasında olan işçiler, dumanları fark edince itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada yangın, yan binanın çatısına da sıçradı. Üst katta oturanlar, tedbir amaçlı evlerini boşalttı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, 2 binanın çatısında da hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Tolga TAHÇI

        2021-07-06 16:14:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa