Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tam kapanma kararının ardından İzmir'in Çeşme ilçesine çok sayıda yazlıkçı akın ederken, kapanmanın ilk gününde Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte sıkı denetim yaptı.

        Çeşme ilçesi, tam kapanma kararıyla birlikte akına uğradı. Kentte yazlık evleri olan çok sayıda kişi, 17 günlük tam kapanma günlerini yazlıklarında geçirmek üzere Çeşme'ye geldi. Yazlık evlerin önü, park edilen araçlarla dolup taşarken, turistik oteller ise 17 günlük indirimli paketler hazırlamalarına karşın beklentilerini karşılayamadı. Otellerdeki doluluk yüzde 15 civarında kaldı.

        Öte yandan İçişleri Bakanlığının genelgesi ile kısıtlamadan muaf tutulan vatandaşlar, izin belgeleriyle sokağa çıkabildi. Bazı vatandaşlar, güzel havayı fırsat bilip plajlarda yürüyüş yapıp denize girmek istedi. Denetimleri sıklaştıran Çeşme polisi, sahilleri ve plajları sık sık kontrol ederek, kısıtlama kurallarına uymayanlara işlem yaptı.

        Çeşme'deki ana yollarda da önlem alan polis ekipleri, bütün araçları durdurarak izin belgelerini kontrol etti. Ana yollarda çift taraflı denetim yapan ekipler, izin belgeleri olmayan vatandaşlar hakkında işlem yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa