Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - 

        TFF 1'inci Lig'de evinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Boluspor'la öne geçtiği maçta 1-1 berabere kalan Ekol Göz Menemenspor, Play-Off şansını zora soktu. Bitime 5 maç kala çok kritik 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler 39 puana yükselmesine rağmen barajın uzağında kaldı. Teknik direktör Cenk Laleci, mutlak galip gelmeleri gereken maçta beraberliğe razı olduklarını söyledi.

        Üstünlüğü ele geçirdiklerini ve farkı açabilecek fırsatları da yakaladıklarını belirten Laleci, "Bu kayıp bizi çok üzdü. Biz hedefleri yüksek tutan bir kulübüz. Play-Off'u çok istiyoruz. Kaybedilen 2 puan kritikti. Ancak vazgeçmeyeceğiz. Kalan 4 maçımızı en iyi şekilde bitirip üzerimizdeki rakiplerin kaybını bekleyeceğiz" dedi.

        Menemen, son maçlarını Keçiörengücü (D), Adanaspor, Bursaspor (D) ve Altınordu'yla oynayacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-06-28 13:21:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa