Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in Ödemiş ilçesindeki ormanlık alanda polis ekiplerince yapılan operasyonda, 774 kök Hint keneviri ele geçirilirken, yakalanan şahıslardan birisinin 28 yıl hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

        Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, uyuşturucu madde yetiştiriciliğini önlemek amacıyla yaptıkları çalışmalar neticesinde, Ödemiş Yaylası dağ yolunda bulunan ormanlık arazi içerisinde ekili vaziyette Hint keneviri olduğuna yönelik istihbarat edinildi. Edinilen bilgiler ışığında adrese gerçekleştirilen operasyonda, 774 kök Hint keneviri, 6 adet tabanca fişeği, 7 adet 12 kalibre tüfek kartuşları, Hint keneviri bakımında kullanılan malzemeler ve çok sayıda mutfak malzemeleri ele geçirildi.

        Öte yandan, yapılan operasyonda yakalanan baba ve oğul M.A. ve T.A hakkında yapılan soruşturmada, M.A. isimli şahsın uyuşturucu ticaretinden 28 yıl 8 ay hapis cezasının bulunduğu ve 32 bin 750 TL adli para cezasının olduğu tespit edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa