Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ANKARA'nın Pursaklar ilçesinde, 18 Şubat'ta okula gitmek için evden çıkan, bir daha da haber alınamayan S.D. (16), İzmir'de polisin kimlik sorgusunda bulundu.

        Pursaklar'da oturan, anne ve babasıyla tartışma yaşadığı öne sürülen S.D.'nin telefonu, çok zaman geçirdiği gerekçesiyle ailesi tarafından alındı. Bir hafta önce okula gitmek için evden çıkan S.D., geri dönmedi. Ailenin kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri arama çalışması başlattı. Aramalar sürerken S.D., dün akşam saatlerinde İzmir'in Konak ilçesi Anafartalar Caddesi'nde uygulama yapan polis ekiplerinin kimlik sorgusunda bulundu. S.D.'nin yanındaki B.S. (17) adlı erkek ise, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçuyla gözaltına alındı. Bilgi verilen ailesi, İzmir'e gelerek kızları S.D.'yi teslim aldı. 

        S.D. ve B.S.'nin, Ankara'dan birlikte geldikleri belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa