Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu, Konyaspor’dan 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Ali Yaşar’ı tekrar kiraladı.

        TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon 11 maçta kırmızılacivertli formayı giyen ve sezon bitiminde Konyaspor’a dönen Ali Yaşar ile tekrar kiralık olarak sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki sol bek oyuncusu, kendisini sezon sonuna kadar kırmızılacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzayı atmasının ardından takımın Antalya kampına katıldı. Ali Yaşar, Altınordu’ya dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Tanıdığım, bildiğim ve formasını severek giydiğim bir kulübe geldim. Ligin ikinci yarısında çıkış yakalayıp yine iddialı duruma yükseleceğimize inanıyorum" dedi.

        Devre arasındaki ilk transferini dün Osmaniyespor’dan sol kanat kanat Metehan Mimaroğlu’nu kadrosuna katarak gerçekleştiren Altınordu, böylelikle sol bek ve sol kanat bölgelerine iki takviye yapmış oldu. Belçika U15, U17, U18 ve U9 milli takımlarında 18 kez forma giyen Ali Yaşar, Belçika'da Standard Liege, Hollanda'da Roda JC U21, Türkiye’de ise 1922 Konyaspor ve Konyaspor'da görev almıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa