Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Bornova ilçesinde, 9 yerinden bıçaklanan bir genç yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

        Olay, gece saat 01.00 sıralarında Bornova ilçesi Pınarbaşı Mahallesi 7056. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre aynı mahallede ikamet eden Zülfükar A. (25) ve A.K., nedeni bilinmeyen bir konu üzerine tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.K. isimli şahıs, Zülfükar A.'yı 9 yerinden bıçakladı. Kavgayı duyan çevre sakinleri olayı polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Zülfükar A.'yı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Zülfükar A.'nın burada yapılan tedavisinin ardından hayatı tehlikeyi atlattığı bildirildi.

        Zülfükar A.'yı bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli A.K. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak ifade için polis merkezine götürüldü.

        Olayla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa