Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Çeşme ilçesinde KOM ve NARKO Çeşme Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı şüphesiyle yakalanan 1 kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Narkotik Suçlarla Mücadele (NARKO) Çeşme Grup Amirliği ekipleri, Çeşme ilçesi Reisdere Mahallesi'nde, seyir halindeki bir aracı şüphe üzerine durdurdu. Özel araçta arama yapan ekipler, araç içinde yarım kilo esrar maddesi ele geçirdi. Ekipler, araçtaki C.G. ile A.K.'yı gözaltına aldı.

        C.G. ve A.K.'yı sorgulayarak, soruşturmayı derinleştiren ekipler, uyuşturucu maddeyi sattığı iddia edilen R.T. isimli şahsı tespit ederek baskın yaptı. R.T.'yi gözaltına alan ekipler, zanlının evinde ve iş yerinde arama yaptı. Yapılan aramada 50 gram hint keneviri tohumu, satışa hazır 2,5 gram esrar, satışa hazır üç paket 90'ar gram esrar, satışa hazır 13 gram esrar ve satışa hazır üç fişek halinde 6 gram esrar ele geçirildi.

        Şahıslar, sorgularının tamamlanmasının ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edildiler. C.G. ve A.K., "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. R.T. adlı zanlı ise "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti" yaptığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa