Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in Ödemiş ilçesinde saat 12.00’de yolcularını aldıktan sonra hareket eden yolcu treni, Torbalı Arıkbaşı ile Karpuzlu Mahallesi arasında hemzemin geçitte geçen kamyona arkadan çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

        Ödemişİzmir seferini yapan yolcu treni Torbalı Arıkbaşı ile Karpuzlu arasında hemzemin geçitten geçmek üzere olan 35 JEH 91 plakalı kamyona sol arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarına fırlayan kamyon sürücüsünün yaralandığı öğrenildi. Kazayı gören vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri kamyon sürücüsünün olay yerindeki ilk müdahalesini yaparak ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine sevk etti. Torbalı Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Trende bulunan yolcular, 1 saat sonra İzmir'e hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa