Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de tüm toplu ulaşım araçlarının 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu dolayısıyla 24 saat kesintisiz hizmet vereceği bildirildi.

        İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, metro, tramvay ve İZDENİZ ile Büyükşehir-TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN seferleri, cumartesiyi pazara bağlayan gece sandık görevlileri için 03.30'dan itibaren çalışmaya başlayacak.

        Seçimin ardından ise sandık görevlilerinin güvenli şekilde sandık sonuçlarını teslim ederek ulaşımlarını sağlayabilmeleri için 15 Mayıs 2023 Pazartesi sabahına kadar toplu ulaşım hizmeti devam edecek.

        Tüm hatlarda otobüs ve sefer sıklıklarını artıran ESHOT, yaklaşık 1000 araçla hizmet verecek. İZULAŞ ve İZTAŞIT otobüsleriyle birlikte tüm hatlarda 1300'e yakın araç çalışacak. Öte yandan her gece 5 hatta devam eden Baykuş seferleri ise 21 hatta çıkarılacak.

        İZDENİZ gemileri ise Karşıyaka-Konak ve Karşıyaka-Alsancak iskeleleri arasında cumartesi gece yarısından itibaren pazartesi sabahı 06.30'a kadar ring seferleri yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa