Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den seçilen İzmir milletvekilleri, mazbatalarını aldı.

        Milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan, Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, Mehmet Ali Çelebi, Yaşar Kırkpınar, Ceyda Bölünmez Çankırı, Alpay Özalan ile AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ve partililer, İzmir İl Seçim Kurulu binasına geldi.

        İl Seçim Kurulu yetkilisinden mazbatalarını alan milletvekilleri, Kordon'da toplu fotoğraf çektirdi.

        AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugünün doğum günü olduğunu, böyle özel bir günde milletvekillerinin mazbata almasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

        Yarının 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü olduğuna işaret eden Saygılı, "Ülkemizin vesayetten çıkması konusunda mücadele eden Adnan Menderes ve kıymetli dava arkadaşlarının ihtilalle indirildiği ve akabinde idam edildiği, demokrasi tarihimizdeki çok kara bir lekedir. Allah nasip ederse 28 Mayıs'ta biz 27 Mayıs'ta yapılan zulümlere en güzel şekilde karşılık vereceğiz." dedi.

        Milletvekili adaylarının seçim sürecinde gece gündüz çalıştığını dile getiren Saygılı, yeni görevlerinin İzmirliler için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa