Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yardım kampanyası başlattı.

        Oda üyeleri, yapılan çağrı sonrasında seferber olarak yardım malzemeleri toplamaya başladı. Oda Başkanı Ali Bozkan, AA muhabirine 1 gün içerisinde 100 aileye yetebilecek gıda yardımı temin ettiklerini ifade etti.

        Bozkan, "Battaniye, elektrikli ısıtıcı, çorap yolladık. Mağdur insanlarımızın ihtiyaçlarını temin ettik. Ayrıca makbuz karşılığı para yardımı topladık. Şu an toplamış olduğumuz eşyaları sarıp Kaymakamlığın belirlediği yere göndereceğiz. Oda olarak yardım yapmaya devam ediyoruz. Yardım yapan esnaflarımızdan Allah razı olsun. Allah devletimize de zeval vermesin." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa