Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de askeri, güvenlik, avcılık ve benzeri amaçlı tekstil ürünleri üreten bir firma, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgelerdeki vatandaşlara ücretsiz ulaştırılması için uyku tulumu ve mont gönderdi.

        Akıncılar Taktik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Can Uzuntepe, AA muhabirine, depremin ardından satışlara ara verip hiçbir ücret talep etmeden tamamen deprem bölgesine yönelik çalışmaya başladıklarını dile getirdi.

        Deprem bölgesi için eksi 30 santigrat dereceye dayanıklı uyku tulumu başta olmak üzere çok sayıda ürün hazırladıklarını anlatan Ahmet Can Uzuntepe, "Termal montlar, su geçirmez yağmurluklar, kalın içlikler ve eşofman takımları hazırladık. Haberi duyar duymaz sabah bütün fabrikada üretimi komple değiştirdik." dedi.

        Depoda bulunan askeri ürünlerin tamamını paketleyip gönderdiklerini ifade eden Uzuntepe, şöyle konuştu:

        "Alana sevk etmek için valilikle koordineli bir şekilde çalışmaya başladık. Dün bir sevkiyat yaptık. Bugün de inşallah ikinci sevkiyatımızı yapacağız. Dün 3 bin parça civarında bir malzeme sevkiyatımız oldu. Bugün de yine 3 bin parça bir malzeme sevkiyatımızı şimdi göndereceğiz. Toplamda şu an için 6 bin parça sevkiyatımız oldu. İlk partinin AFAD vasıtasıyla teslimatı yapıldı. İkinci partinin de şimdi emniyet vasıtasıyla teslimatı yapılacak. Depodaki raflarımızı boşaltarak sevkiyata hazır hale getirdik. Biz üretmeye devam edeceğiz. AFAD ve valiliğimize gerekli açıklamaları yaptık. Biz devletimiz ve milletimizin emrindeyiz fabrika olarak. Üretmeye devam edeceğiz ta ki orada durum rutine dönene kadar."

        Firmanın genel koordinatörü İlhan Şakiroğlu da birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Tüm yurttaşlarımızın az çok demeden gönlümüzden ne kopuyorsa afet bölgesinde destekleri çok önemli. Devlet millet el ele diyerek hep beraber inşallah bu yükün altından kalkacağımızı ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa