Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Medicana International İzmir Hastanesi arasında protokol imzalandı.

        Medicana Çeşme'de gerçekleştirilen iş birliği protokolü Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü ile Medicana International İzmir Hastanesi ile Medicana Çeşme Genel Müdürü Mehmet Ulvi Ünal arasında imzalandı.

        Köfüncü, yaptığı konuşmada ilçede sağlık alanında büyük bir boşluk olduğunu, Medicana gibi sektöründe öncü bir sağlık markanın Çeşme'de yatırım yapması nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

        Odaya kayıtlı 2 bin 200 esnaf bulunduğunu, aileleriyle birlikte düşünüldüğünde protokolün kapsamının daha iyi anlaşılabileceğini dile getiren Köfüncü, "Çeşmemizin nüfusu her geçen yıl artıyor. Çeşme önceki yıllarda sadece turizm odaklı bir merkez gibi görünüyordu ancak en az turizm kadar ikamet için de tercih edilen bir yer haline geldi. Bu nedenle Medicana'nın Çeşme'de hizmet vermeye başlaması, bizim için büyük bir önem taşıyor." dedi.

        Genel Müdür Ünal ise yaz nüfusu 1,5 milyonu aşan Çeşme'nin sağlık anlamında kaliteli ve uzman bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Çeşme ve civarında ikamet eden ya da tatil için bu bölgeyi tercih eden yerli-yabancı konukların hemen her branşta sağlık güvencesi biziz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa