Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - 21 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takım Başantrenörü Mustafa Suphi Doğancı, Altınordu Voleybol Şube Başkanı Serdar Kaçar'la bir araya geldi.

        Altınordu'dan yapılan açıklamada, Doğancı'nın Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaretinin ardından A Takım ve alt yaş gruplarının antrenmanlarını takip ettiği belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Mustafa Suphi Doğancı, Türk sporu adına çok sevindiklerini ve mutlu olduklarını belirterek, "Yapılan ve kurulan organizasyon müthiş. Yeni kurulmuş olmasına rağmen oldukça düzenli, tertipli ve umut vadeden bir görüntü olduğunu görüyorum. Umarım uzun vadede hak ettiği kimliği kazanan bir voleybol şubesi oluşturmak adına hep beraber taşın altına elimizi koyacağız ve yardımlaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Altınordu Voleybol Şube Başkanı Serdar Kaçar ise yıllarını Türk voleyboluna adamış Doğancı'yı ağırlamanın gururunu yaşadıklarını, amaçlarının hep birlikte Türk voleyboluna katkı vermek olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa