Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Konak ilçesinde iş makinesiyle yürütülen inşaat çalışması sırasında bitişik apartmandaki dairenin duvarı yıkıldı.

        Altıntaş Mahallesi 364 Sokak'taki inşaat alanında çalışma yapan iş makinesi, 352 Sokak'ta bulunan bitişik apartmandaki dairenin duvarına zarar verdi.

        İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Yatak odasının duvarının bir kısmının yıkıldığı olayda molozlar yatağın üzerine düştü.

        İnşat çalışmalarının bir süredir devam ettiğini söyleyen ev sahibi Türkan Nur Akgün, "Bir aydır süren bir temel kazma çalışması vardı. Her zamankinden daha şiddetli ses ve titreşim oldu. Sonrasında büyük bir gürültü koptu. Odama geldiğimde duvarın tamamen yatağımın üzerine çökmüş olduğunu gördüm. Ben evden çalışıyorum ve olay sırasında da evdeydim. Yatak odasısın duvarı yıkıldı. Allah'tan o sırada burada kimse yoktu." dedi.

        Kaza sonrası inşaat firması ekipleri, yıkılan duvarın örülmesi için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa