Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Pendikspor'a 4-1 mağlup olan Altay'ın teknik direktörü Sinan Kaloğlu, "Skor kimseyi yanıltmasın biz de goller atabilirdik ama fırsatları değerlendiremedik." dedi.

        Kaloğlu, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede, rakiplerini tebrik etti.

        Ligin en güçlü takımlarından birine karşı mücadele ettiklerini aktaran Kaloğlu, şöyle konuştu:

        "Zihinsel ve fiziksel olarak bizden iyiydiler. Bugün zaman zaman iyi işler gösterdik. Maalesef son haftalardaki bireysel hatalarımızı yine yaptık. Bireysel hatalar, kırılganlık oluşturdu. Skor kimseyi yanıltmasın biz de goller atabilirdik ama fırsatları değerlendiremedik. Zihinsel anlamda kolay bir durumda değiliz. Oyuncularımızı hazırlamakta zorlanıyoruz ama devam edeceğiz."

        - Özköylü: "Puan kaybı yaşamamak önemliydi"

        Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3 haftadır kazanamadıkları ligde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        İyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Özköylü, şunları kaydetti:

        "Önemli olan, maçı kazanmamızdı. Tekrar öz güvenimizi kazanmamız gerekiyordu. Çünkü sahamızdaki son 2 maçımızda kaybettiğimiz puanlar bizi olumsuz etkilemişti. Tekrar ligin üst grubuna çıkmamız için bugün 3 puan almamız gerekiyordu. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısında zorlu maçlar olacak. Her takımın planları var. Kimi takım şampiyonluk kimi takım play-off ve kümede kalma için oynayacak. Bu yüzden puan kaybı yaşamamak önemliydi. Önümüzdeki 4-5 hafta alt sıralardaki takımlarla oynayacağız, dirençleri yüksek bu takımlara hazırlıklı olmalıyız. Geriden hızlı çıkan takımlar olacak, bunlara dikkat etmemiz gerekiyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa