Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, partisinin 22 Ocak'ta yapılacak İzmir İl Kongresi ile ilgili, "Genel başkanımız ve partimiz, İzmir'deki tüm dava arkadaşlarımıza aynı mesafededir ve her birini canı gönülden kucaklamaktadır." açıklamasını yaptı.

        Partinin hafta sonu yapılacak İzmir İl Kongresi öncesi Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, genel başkan yardımcıları Mehmet Tolga Akın ve Rıdvan Uz ile milletvekilleri Orhan Çakırlar, Enes Kaplan, Zeki Hakan Sıdalı ve Lütfü Türkkan'ın katılımıyla il başkanlığında basın açıklaması yapıldı.

        Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, yaptığı konuşmada demokrasiyi içselleştirmiş bir siyasal hareket olduklarını, İYİ Parti'nin tüm evlatlarına her zemin ve şartta eşit mesafede durduğunu söyledi.

        Akalın, şöyle konuştu:

        "Saygıdeğer başkanımızın, partimizin kurumsalının, ne İzmir ne Türkiye özelinde hiçbir adaya karşı milim oynamak suretiyle birbirinden farklı bir mesafesi yok. Türkiye'yi yönetme iddiasını ve kararlılığını ortaya koymuş ve Allah nasip ederse 5 ay sonra iktidarı teslim alacak bir siyasi liderlik, evlatları arasında ayrım yapmaz. Tam aksine evlatlarının tamamını kucaklar. Bazen siyasette rekabet koşullarının dışında bazı öncelikler oluşturmak için mesafeler, yakınlıklar, uzaklıklar kuramları koyulabilir. Belki İzmir'de de böyle bir yaklaşım kulağınıza gelmiştir. Bizim burada olmamız göstermektedir ki sayın genel başkanımız ve partimiz, İzmir'deki tüm dava arkadaşlarımıza aynı mesafededir ve her birini canı gönülden kucaklamaktadır."

        Dervişoğlu ise genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin partinin birlik içinde olduğunu göstermek üzere İzmir'de olduğunu, şölen havasında bir genel kurul geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Artık bundan sonra sözlerimizi kongreye saklıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa